Wednesday 09.10.2024		Thursday 10.10.2024 Queer & Feminist Day		Friday 11.10.2024		Saturday 12.10.2024	
iuntsuny 14:30	<b>PRE-OPENING BUFFET</b> 60 min	Kunstuni 10:00 12:00	MASTERCLASS Feminist Critique of Film 120 min	iun 10:00 - 12:30	MASTERCLASS Creative Europe Media Desk Tips & Tricks 150 min	Kunstuni 10:00 11:00	60 min
0;15:00 	<b>OPENING</b> 60 min	0 14:00 - 15:30	PATRIARCHY: THE DAILY FIGHT 90 min Official Competition 4 Getty Abortions Will You Come With Me? Airless Manity Can I Hug You? In The Shadows Of Perfection	0 it 14:00 - 15:15	SHIFTING REALITIES 75 min   Official Competition 8 δ   δ A kind of Testament   Internet Gaga The Currency- Sensing 1 Agbogblsohie   DÈJÀ NU Bright White Light	00 14:00 - 15:15	FLEETING MOMENTS 75 min Official Competition 12 Fár Arcadia Lights Into the Wild Land The Red Sea Makes Me Wanna Cry Hooked on Illusions
0 16:30 17:15	OPENING FILMS 45 min Official Competition 1 Basri & Salma in a Never-Ending Comedy Prends Chair Kinderfilm Hāgarē	0 I5:45 - 17:00	SPECTRUM OF DESIRE 75 min Official Competition 5 Accidentally Intentional Ode to Masturbation In Their Dreams All Jellyfish Are Wet La Perra Mother Sultana's Reign	÷ -	MY FAMILY 75 min Official Competition 9 Little Boy Praeis The Family Portrait The Lady with Lipstick Blue	ون بر لایا کون 17:00	Shitty Liking
0;17:30 	STEPS TO ADULTHOOD 90 min   Official Competition 2   Everything Tastes Strange Today   8   When I Woke Up Today, I Didn't Know   What Day It Was. I Guess It's Summer   Tits   Rage   Unfamiliar Skin	City Kino 117:30 19:00	UNMASKING VIOLENCE 90 min Official Competition 6 Honeymoon Kazhal Composition of Existing Experiences Sea Salt We, Women Survivors	0 17:30 ity 19:00	HERITAGE 90 min Official Competition 10 Kharkiv Music Fest Did Happen Maybe I'll Be Lost Again Tomorrow A Promise To The Sea White Ant Les Chenilles Spiros Beach	00 17:30 40 18:30	INTERRUPTED HARMONIES 60 min Official Competition 14 In The Waiting Room Fracti From The Top Monsoon Blue Lemon Tree
Oity Kino 20:45	CONNECTIONS 75 min   Official Competition 3   Power Signal   The Stranger   Les Belles Cicatrices   A Tortoise's Year of Fate	0 19:30 It Xi 20:45	BEYOND THE BINARY 75 min Official Competition 7 As Leaves in the Wind Unknown Continent Degenere Buffer Zone The Robbers	0 19:30 20:45	A Good Boy	18:45 19:45	Discussion with present filmmakers and jury
21:00 - 22:00	Filmmakers Panel & Cocktail Discussion with present filmmakers and jury 60 min	Runstun 21:00 22:00	Filmmakers Panel & Cocktail Discussion with present filmmakers and jury 60 min	21:00 - 22:00	Filmmakers Panel & Cocktail Discussion with present filmmakers and jury 60 min	20:15 EX 21:45	AWARD CEREMONY 90 min
22:30 Kunstuni 02:30	FESTIVAL NIGHTCLUB	Yunstuni 02:30	FESTIVAL NIGHTCLUB	E 22:30 22:30 03:30	FESTIVAL NIGHTCLUB	Yunstuni 93:30	FESTIVAL NIGHTCLUB

CLOSEfin

Kunstuniversität zurg Linz savy jo fajsvanjurg

Bundesministerium Kunst, Kultur, Ind Sport FS LAS L\_NZ MES LENZ RECEIVE LENZ CITY-KIND

7th Linz International Short Film Festival

2nd Queer & Feminist Day

City Kino Linz Kunstuniversität Linz

## 9—12 October 2024

ഗ